Det finns så många fler skatter att upptäcka i den analoga yogaboksvärlden. Appar, poddar och e-kurser i all ära. Men för mig är det något visst att hålla en bok i handen. Bläddra framåt, bläddra bakåt och stanna till här och där. Här följer första strandväsketipset inför sommarens alla mellanrum!

”Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt” av Ulrika Knutsdotter. Den här lilla gröna sköna boken står i vår butikshylla på min hemmastudio Yogahuset Strängnäs . Du hittar den också på www.thelightofmysoul.se

Som en försommarbris och smultrondoft. Kanske för att det just nu är så där bedövande vårvackert ute. Men i alla fall, så lägger sig den här boken i mig just så. En pärla full av inspiration och görbara övningar med kundaliniyogans tradition i botten. Korta övningar beskrivs med tydliga instruktioner och inspirerande bilder. Fab!

Fem minuter om dagen är bättre än ingenting. Enligt yogisk filosifi krävs det 40 dagar för att bli av med en gammal vana, 90 dagar för att etablera en ny vana och 120 dagar för att bli ett med den nya vanan. Så ge dig själv tid, känn tillit och ha tålamod. Som Yogi Bhajan ofta sade: ”Keep up and you Will be kept up”. Ulrika Knutsdotter ur boken Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt.

Jag kommer att ha den här lilla boken med mig i strandväskan, cykelkorgen eller under äppelträden hemma i trädgården. En vet aldrig när det är läge för en sat kriya i skuggan, en stunds breathwalk eller djupandning…

Tjipp och hej,

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *