Fotot på framsidan av den här lilla bebisen är taget på ett takterass i Baleal, Portugal. Efter en dag av vågsurfande (=tångtrassel, kallsupar och face plants) landade vi här i väntan på sötpotatispommes och bubblor. En tom soffa, mängder av kuddar och alldeles alldeles tomt på folk. Vad gör en schleten surfwannabee till yinyogalärare då? Såklart. Låter kroppen sjunka in i välbekanta lägen och hitta hem en stund. Slappna av. Käkdroppa och låta hela kroppen andas en stund. Min vän Ylva var påpasslig med sin kamera och förevigade ögonblicket.

Ungefär där föddes idén till en hyllning till det analoga, tillgängliga och görbara. Nåt att kunna ha med sig i handväskan eller ryggan som inte väger mer än en papperskarta. Nåt som uppmuntrar till en stunds varande och stillhet och inåtresande.

Med hjälp av fotogeniet Lina Östling (som du bland annat kan bländas av här https://blogg.lantliv.com/linaostling) och allkonstnären och wordpresscoaachen Emma Skoglund (som är så hemlig att hon inte ens har en hemsida trots sin oslagbarhet), kom denna yinyogafolder till. Här hittar du en kort intro till yinyoga, praktiska tips, presentation av 2o yinyogapositioner samt sex förslag på yinyogasekvenser för olika behov. Tryckt på vatten-ok matt papper. Tål således att spillas på och att vikas ihop och ut måååånga gånger. Den är ungefär 3 hyfsat moderna smartphones bred och 1 hög, så den kan lätt smygas ner i vilken packning som helst eller läggas i ett kuvert och skickas till vännen på annan ort.

Du hittar foldern här: https://groundedminds.se/webbutik/

Ps. Känns ändå på sin plats att skriva nåt om att du så här i park-strand-brygghängets tid, själv avgör vad som är Proper Beach Asanas för dig. Och sen kör du 🙂

Ps igen. Om du vill erbjuda denna folder på din studio hör av dig till karin@groundedminds.se

Tjipp och hej,

Karin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *