Att förbereda inför kommande barnyogaledarutbildning. Det är lite som att packa väskan till förlossningen. Eller nja. Nej. Njo. Jo. Faktiskt. Lite likt ändå. I alla fall om vi pratar om att packa väskan med den där sprittande förväntan, inför det som väntar, i kroppen. Och att vara så in i bängen nyfiken på  människorna jag kommer att möta. Det är likt förlossningsväskepackandet. Faktiskt.

Så. Jag laddar väskan med nytryckt kursmaterial, magiskt klingande Zaphir shantis, sagolika ljusyktor, yogande grodor och annat som deltagarna kan inspireras av. Och läser utvärderingen från förra omgången. Myser och ler inuti.

”Teori och praktik samtidigt! Kompendiet som hjälpmedel från start. Proffsigt och personligt. Avslappnat och genuint. Känns på riktigt. Bra att vi fick prova på det riktiga materialet. Högt i tak och tillåtande miljö. Inspirerande.”

”En fantastiskt kunnig och varm ledare. Metoden presenteras konkret. Yogans bakgrund var bra att också få ta del av. Underbara dagar och meditationer också!”

”Härligt och mysigt. Tack Karin. Så enkel och härlig och ser oss alla och älskar sitt jobb!”

Som jag längtar efter att träffa ett nytt gäng engagerade och entusiastiska barnyogaledare to be! Det är en rackarns ynnest att få vara utbildare och med på deras resa mot att dela yoga med det viktigaste vi har – allas våra barn!

Vill du hänga med? Än finns det några platser kvar!

https://barnyoga.com/utbildningstillfallen/barnyoga-goteborg-6-7-april-2019/

ps. Du har väl läst artikeln i senaste numret av Yogaworld där Angelica Henriksson, grundaren och superkvinnan bakom http://barnyoga.com berättar om hur hon verkar för att sprida yoga för barn och unga?

Peace out,

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *