I marsnumret av tidningen Yogaworld, som kom ut idag, skrivs och tipsas det om detta med yogaföretagande. Här kommer mina tankar kring det! 

För mig innebär yoga-företagande att hitta en balans mellan strävan och tillit, mellan att tro som tusan och tvivla med magont. Men mest av allt handlar det om att våga!

  • Våga driva det du tror på. Rikta dig mot en speciell målgrupp, erbjud en viss typ av events eller kurser. Våga sätta din prägel på det du gör.
  • Våga gå på magkänsla och var lite weird. Roliga, oväntade och stora saker har hänt när jag släppt taget om vad som är norm och förväntat beteende och gått på vad som känts rätt i stunden.
  • Våga stå för dina starka sidor och det du är grym på. Att vara ärlig mot sig själv översätts ofta med att våga se våra svagheter och brister. Och det är en viktigt del i all utveckling så klart. Men minst lika viktigt är att vara ärlig mot dig själv och se dina styrkor! Du vet att du har kvaliteter och det vore ett svek mot dig själv att inte ibland kliva fram, höja hjärtat och ta plats i solen! Och när du vet vad du är bra på – in med hela rumpan i det du gör!
  • Våga vara nära andra människor. För att jag ska våga allt ovanstående, vet jag att jag behöver mina Wing Women, som grundar mig och som blåser luft under mina vingar. Som vet min intention. Som känner mig. Som har sett mig fulgråta, skratta, powerposa och vara trött som en mört. Som kan ifrågasätta och fira framgång med samma snälla avsikt.
  • Och till sist. Kika på bilden nedan så förstår du vikten av att våga fråga: En fd chef och kollega i skolvärlden öppnade en surfskola i Portugal och jag bokade in mig på en surfvecka. Jag frågade på vinst och förlust om han inte ville ordna en yoga-surfresa. Det ville han. Så. Våga fråga! Du behöver fråga för att få ett ja!

Sun-set yoga på en klippavsats i Baleal, Portugal, förevigad av fabulösa fotografen Anders Myrdahl. Om du undrar över vad det kan vara för fint surfcamp, så är det Magnus & Friends du ska googla på! 

Peace out,

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *