”När ska ni spela in ljudfiler?”, ”Jag behöver nåt till barnen, kan ni fixa det?”, ”Jag skulle vilja köra mindfulness i klassrummet, tror du det går?”, ”Jag och dottern behöver nåt att göra tillsammans som båda två tycker om, jag är kass på att leka!”.

Många frågor under en längre tid. Svaren har varit lite svävande. Ni vet – lite jantelag inuti. ”Inte ska väl jag/vi.” Men säg den goda idé som inte blir mulligare, mysigare och självklarare av lite tidsmarinering?

Så. Det blev. Och det blev en hel del pill med manus, inläsningar, lyssningar, redigeringar, om-inläsningar, om-lyssningar, om-redigeringar några svängar. Men sen så. BA-BAM. Så sitter dom som en smäck.

Sicken tur att ljudproffset kusin-Rune finns i närheten med sitt grymma öra och sin rymdskeppsinredningslika ljudstudio när två inläsaramatörer behöver uppstyrsel.

Några röster om ljudfilerna:

”Tack för lugn och ro! Så fint att kunna ge till sina barn!”

”Vi kör en övningar i sängen innan barnen somnar. Läggningen har blivit mycket mysigare!

”Barnen älskar övningarna. Jag med!”

”Jag ser fram emot att köra en stund varje dag med eleverna i höst!”

”Ofta är barnanpassat material lite flamsigt och förenklat. Men ni har lyckats göra det enkelt utan att för den sakens skull göra det barnsligt. Snyggt jobbat!”

Här kan du provlyssna på och köpa filerna: http://www.groundedminds.se/webbutik

Och du som arbetar i skolan! Till hösten erbjuder vi ett smart utbildningspaket för dig och dina kollegor så ni enkelt kan komma igång med mindfulness för eleverna! Kontakta mig på karin@groundedminds.se för mer info!

ps. vill du lyssna på Runes musik? https://open.spotify.com/artist/0ac0PSKRNGO0bPiOmxkRFK

Over and out!

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *