Kära nån. Den här våren också. Den kom till slut ändå. Överväldigande som alltid. Växande och vacker. Det prasslar och har sig i buskar och snår och kastanjen som knappt var utslagen i morse pryds nu av ett grönt prassel till lövverk. Det gror i jorden och överallt tycks en riktning vara rådande. Uppåt och utåt.

Våren tillhör absolut mina älsklingsårstider (de andra är vinter, sommar och höst :-)) Men ojojoj. Mitt i allt som riktigt fräser och sizzlar – också trötthet. En enorm trötthet. Tillhör du också skaran som liksom lever upp när allt det gröna spirar? Som startar planer, projekt och låter kreativiteten flöda. Som gör slag i saken av alla sociala planer som legat på is under vinterns snötäcke? Som plötsligt orkar mer, som vill mer, som sprallar upp på vårkanten? Men som också, ofta med överraskande plötslighet, behöver vila och varande?

Yinyoga är för mig den finaste presenten till mig själv, nästan jämt, men framförallt på våren. Vi behöver stillhet och varande som kontrast till allt som rör sig och växer framåt, uppåt. Här kommer ett yinpass för dig som vill pausa, fortfarande vara påtagligt levande, men mer i riktning inåt. På bilderna visar jag positionerna utan fluff och stöd. Du gör så klart som du vill och behöver. Stötta upp för att kunna slappna aaaaaaaav. Stanna så länge du behagar i positionerna. Andas. Och släpp.

Ta hand om dig och yoga med varsamhet och omsorg om allt som pågår i dig!

Peace ya´ll,

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *