Jag är pirrigt förväntansfull och upprymd över det faktum att jag ska på retreat nästa vecka! Hurra och mumma för en yogalärare med längt efter att bli ledd.

Kundaliniyoga, dance flow meditation, breathwalk, kraniosakral självbehandling, mantrameditation… Ja, ni hör ju vilken underbar kompott som väntar!

Och det bästa av allt – allt är under ledning av min fina yogalärar-och studioägarkollega Lotta Dahl. Jag vet vilken kvalitet och vilken närvaro hon guidar med så förväntningarna på att väcka mitt upplevande sinne är mysigt puttriga inuti.

Och. Allt detta ljuvliga sker på en armlängds avstånd. Mobilen lämnas hemma, cykeln får knastra på gruset och vinden rufsa till frillan så där lagom semestrigt på väg ner till studion. Och jag kan vila i att bli guidad. Ah.

Om du by any chance har vägarna förbi Strängnäs – kom! Var med! Kolla in på http://yogahusetstrangnas.se och titta på schemat så ser du vad som vankas!

Peace out från mig!

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *